Η MTI Systems είναι ένας από τους πιο παλαιούς ενοποιητές υπαρχόντων συστημάτων πληροφορικής στην Ελληνική αγορά με παρουσία στον τοπικό τομέα ΤΠΕ από το 1977. Στην τρέχουσα μορφή της, εξειδικεύεται από το 1995 στην ανάπτυξη λύσεων και υπηρεσιών υποδομών επιπέδου επιχειρήσεων στην μέση αγορά, τον δημόσιο τομέα, καθώς και στους τομείς επικοινωνιών και οικονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένη κατά το ISO 9001-2015 για την σχεδίαση, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων υπηρεσιών και λογισμικού.

Η MTI Systems προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με κορυφαίους πωλητές που είναι οι πρωτοπόροι στον αντίστοιχο τομέα. Οι τομείς εξειδίκευσης, που η εταιρεία διατηρεί την κατάλληλη γνώση και είναι σε θέση να παραδώσει τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της, περιλαμβάνουν:

  • Την αποθήκευση και διαχείριση δεδομένων σε κορυφαία θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση, παράδοση και υποστήριξη τοποθεσιών (sites) μεγέθους Petabytes με την χρήση προϊόντων πωλητών όπως NetApp, Hitach Vantara & HPE-NimbleStorage
  • Την προστασία και δημιουργία αντιγράφων ασφάλειας τόσο για τοπικά όσο και για απομακρυσμένα περιβάλλοντα, ακόμη και στο υπολογιστικό νέφος, με την ανάπτυξη λύσεων που ενσωματώνονται σε αυτές γνωστών πωλητών αποθήκευσης ή παγκόσμιων πρωτοπόρων (πχ. Commvault)
  • Την εικονικοποίηση με λύσεις που έχουν προσαρμοστεί και αφορούν προϊόντα από γνωστούς παίκτες (πχ. VMware)
  • Την χρήση εργαλείων ενορχήστρωσης νέφους όπως το Morpheus Data
  • Την μετανάστευση των δεδομένων σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα (πχ. νέφους)
  • Την παροχή υποστήριξης για SLAs όσον αφορά το υλικό, λογισμικό και το δίκτυο που χρησιμοποιείται από μια επιχείρηση
  • Την παρακολούθηση της χρήσης, απόδοσης και διαθεσιμότητας των συστημάτων των πελατών της
  • Την ανάπτυξη λύσεων HyperConverge, HCI ή ιδιωτικού νέφους σε σχέση με την εταιρεία Nutanix Inc.. Με αυτό τον τρόπο, η MTΙ Systems έχει αποκτήσει μεγάλο μερίδιο της σχετικής αγοράς στην Ελλάδα
  • Την ανάπτυξη λύσεων ελέγχου πρόσβασης και ticketing για μουσεία, μεταφορές και τοποθεσίες σε συνεργασία με κορυφαίους πωλητές όπως η Skidata AG για Gateway Ticketing Systems & Entrance Systems και η Boca TLS για λύσεις εκτύπωσης.

Επιπλέον, όσον αφορά το νέφος, η MTI Systems συμβουλεύει και υλοποιεί στρατηγικές υβριδικής μετανάστευσης για τους πελάτης της ως προς την μεταφορά των υπολογιστικών συστημάτων και των δεδομένων τους σε αυτό λαμβάνοντας υπόψη τεχνολογίες και λύσεις που παρέχονται από πωλητές όπως NetApp, NUTANIX, Commvault & Hitachi Vantara και από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών νέφους Amazon, Azure & Google. Ακόμη, η MTI Systems παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες συμβουλευτικής, ενεργοποίησης, λειτουργικότητας και χρέωσης για το νέφος της Amazon.

Πηγές άρθρου:

Pin It on Pinterest